PRODUCTEN

Producten van ctmv.

 
 

Trainingen

Vanuit horen, zien en doen is ctmv.  een specialist in trainingen op het gebied van vaardigheden, presenteren en  teamcoaching. Kennis en inzicht zijn nodig om te leren en te ontwikkelen. Daarbij past het doen, het uitproberen  van nieuwe inzichten en vaardigheden in de veiligheid van de training. Daarvoor gebruiken we diverse theatermethodieken. ctmv. helpt je vervolgens op weg om dit in de praktijk toe te passen.


Coaching

CMTV244.jpg

ctmv. is het luisterend oor, "advocaat van de duivel" de bevrager en de steun om nieuwe keuzes in je leven en carrière te zetten. In de vertrouwde omgeving van een  fijn kantoor bij het bos in Amersfoort of op locatie zetten we samen stappen. Daarbij zijn verschillende methodieken en instrumenten beschikbaar. ctmv.  doet wat nodig is en wat jou ondersteund in je proces met betrekking tot de vraag waarvoor je komt. Iedere coaching start met een intake.  


Specials

 

ctmv. werkt naast training en coaching ook op een aantal speciale terreinen. Hierbij komen theater, natuur en persoonlijke interesses van mij terug.